THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Promo’23“, дебютното демо на Ликантропия

Чуйте „Promo’23“, дебютното демо на Ликантропия

Ликантропия е нов български блек метъл проект, отроче на Todorac (Opiumortem, Псоглав, Смъртонос, ex-Кинжал, Corruptedblackveins, Wormtomb, ex-Fangehull) и Stürm (Spectral Citadel, War Kommand).
Музикантите представят дебютното си демо „Promo ’23“ – суров блек метъл от старата школа.
10 от копията можете да вземете директно от страницата на лейбъла Diabolic Hate Propaganda Records в BandCamp: https://diabolichate.bandcamp.com/album/promo-23.

 

 

Съдържание:
1.Untitled I 01:03
2.Untitled II 02:36
3.Untitled III 03:03
4.Untitled IV 04:15

 

 

Чуйте демото:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
3 Коментара
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
10 месеца 🔥

Вечен пламък на ДРЕВНИТЕ. Тодор е страшно продуктивен и иновативен… Този път той действа със свой съратник в проект който все едно е излязъл от дебрите на Прокълнатият Пъкъл…Там където сенките оживяват,а Демоничните Същества маршируват разнасяйки Върховното Зло по тази проклета земя… Изданието е тип самиздат в ултра ограничен тираж на аудио касети…Така както много банди и самостоятелни проекти го правиха в края на 80-те и през 90-те…От маниаци за маниаци… Връщане към миналото с огнен поглед в бъдещето… Прокламация на гневът…Чрез съвсем осъзнато отчуждение… Катакомбите са приютили съзерцанията на притихналите от тих ужас същества…Да „копаеш“ в дебрите на съзнанието… Прочети целия коментар »

Велев
9 месеца 🔥
Отговори на  Мирослав-Velzevul666

Лично имах късмета да успея да си запазя бройка. Демото вече е качено в Българския Архив (https://youtu.be/diV__87GUKk) и не се стърпях да дочакам касетата да си я пусна сам. Доста е добро.

Мирослав-Velzevul666
9 месеца 🔥
Отговори на  Велев

Да,така и трябва…
И поздравления,че подкрепяш Българските Творци от Дълбокият Ъндърграунд…Така ще си изградим и сцена…както го правят другите държави…Успехи и Победи…
Dark Soul(s) Art(s)…

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.